Arquitectura Interior

L’ARQUITECTURA INTERIOR és l’art d’equilibrar i harmonitzar la vida interior i exterior de les persones establint una íntima relació entre ambdúes, i per aconseguir aquest objectiu s’ha de trobar i/o crear un entorn saludable on desenvolupar la nostra vida activa.

La rellevància de fusionar el continent i el contingut es deu a la necessitat de l’ésser humà de viure espais harmoniosos i equilibrats.

Aquesta disciplina creativa orienta els diversos elements compositius tals com volums, llum, funcionalitat, materials, jocs cromàtics, textures, instal.lacions, ... de manera que transmetin les sensacions adequades a l’usuari per millorar la seva qualitat de vida i equlibrar les diferents àrees actives fonamentals.

L’arquitectura s’entén com l’art de crear buits, espais que l’habitant s’encarregarà d’omplir i sempre buscant la bellesa d’un espai cuidat i sensible ens permetrà disfrutar d’una existència més plena i feliç.

És plaentment desconcertant la quantitat d’impressions que recullen els sentits una vegada s’ha transformat el buit amb perícia. Aquest cúmul d’estímuls externs es premia amb ambients serens i positius, a més de poder interpretar el medi com a espais vitals ,saludables i confortables, equilibrats, harmoniosos, organitzats i ben distribuits, energètics, relaxants, estimulants, revitalitzants, … tot un món de sensacions per descobrir i experimentar.

A ARQGEA dediquem esforços ingents de treball, rigor i disciplina per tal que l’usuari adquireixi l’escenari ideal per assolir les seves il.lusions, expressant la seva personalitat i donant resposta a les seves necessitats.

Fotos

Arqgea-Interior 01 Arqgea-Interior 02 Arqgea-Interior 03 Arqgea-Interior 04
Interior 05 Interior 06 Interior 07 Interior 08
Interior 09 Interior 10 Interior 11 Interior 12
Interior 13 Interior 14 Interior 15 Interior 16