Arquitectura Orgànica

L’ARQUITECTURA ORGÀNICA és una tradició viva. Es basa en la passió per la vida, la natura i les seves formes ingents. Està plena de vitalitat pels seus contorns i procediments biològics. Busca una bellesa i harmonia amb les seves corbes fluides i les seves expressives formes que s’adeqüen a l’esperit, la ment i el cos humans.

Ens sentim millor i més lliures en un edifici orgànic ben dissenyat. Hi convergeixen el respecte a la natura amb la celebració de la bellesa i la concordança dels sistemes, corbes i fluxos naturals. Aquesta disciplina arquitectònica s’inspira en l’absència de la linealitat i en les forces creatives de la natura i organismes biològics.

L’ARQUITECTURA ORGÀNICA és visualment poètica, radical i respectuosa amb el medi ambient, és polifacètica, lliure i sorprenent.

Tots els projectes es desenvolupen en base a un origen comú : la inspiració de la natura.

Un edifici orgànic transmet la impressió que deriva del lloc on és ubicat i que només li pertany a ell. Es crea una arquitectura jove i inesperada, juvenil i juganera, sorprenent, moderna i futurista.

Aquesta arquitectura natural busca l’ample, la gràcia i l’obertura; lleugera i resistent, totalment equilibrada i lògica. És necessari fluir amb les forces dinàmiques de la natura : vent, aigua, calor, camps electromagnètics, ... això dóna una sentència : LA FORMA SEGUEIX EL FLUX.

Fotos

Arqgea-Orgànica 01 Arqgea-Orgànica 02 Arqgea-Orgànica 03 Arqgea-Orgànica 04
Orgànica 05 Orgànica 06 Orgànica 07 Orgànica 08
Orgànica 09 Orgànica 10 Orgànica 11 Orgànica 12
Orgànica 13 Orgànica 14 Orgànica 15 Orgànica 16
Orgànica 17 Orgànica 18 Orgànica 19 Orgànica 20